Another great site

Om du gillar min blogg, då kommer du antagligen att gilla den här sajten - http://www.aynrand.org/ .



Om du tycker att mina åsikter är tankeväckande, och undrar var du kan djupare utforska dem rekommenderar jag att du läser Ayn Rands idéroman, Och världen skälvde. Du kan köpa denna roman här - http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9175665565 .

Kolla min ezine - www.radikalen.se .

Friday, April 10, 2009

Därför avskyr jag Moderaterna

Eftersom jag är anhängare av kapitalismen hatar jag Moderaterna. De är ännu värre än sossarna. Det beror på att de är ännu mera falska och förljugna än sossarna. Sossarna låtsar att välfärdspolitiken, deras politik, skapar välfärd. Men Moderaterna låtsas inte bara att välfärdspolitiken skapar välfärd, de låtsas också att välfärdspolitiken har blivit deras politik. Så de begår den dubbla falskheten att kopiera en illusion - att apa en lögn.

Och det är så att Moderaterna apar sossarnas välfärdspolitik. Sjukvården är fortfarande socialistisk i dagens [Jag skrev denna essä på hösten av år 2009], d.v.s. Moderaternas, Sverige. Pensionssystemet är fortfarande socialistiskt i dagens, d.v.s. Moderaternas, Sverige. Skolorna är fortfarande kommunala och skattefinansierade, d.v.s. de är fortfarande socialistiska. Barnomsorgen, äldreomsorgen, handikappomsorgen, kulturen, infrastrukturen, penningväsendet - d.v.s. nästan allt det som det offentliga inte skall befatta sig med, sköts fortfarande av stat och kommun i Moderaternas Sverige. Och handen på hjärtat, hur mycket har skatterna sänkts? Bara några futtiga procent.

Kapitalismens falska vänner, Moderaterna, kan göra den ännu mera skada än dess´ äkta fiender, sossarna, kommunisterna och miljöpartisterna.

Tänk: Vem får skulden om t.ex. en sosse-regering skapar elände med sin halvsocialistiska välfärdspolitik? I viss mån, åtminstone, socialismen! D.v.s. när sossarna för en socialdemokratisk politik hamnar skulden för eländet som den politiken skapar huvudsakligen där den hör hemma.

Men vem får skulden om en Moderatledd regering skapar lika mycket elände med en socialdemokratisk politik? I huvudsak kapitalismen. De flesta människor inbillar sig ju att en borgerlig regering nödvändigtvis står för en "borgerlig", d.v.s. kapitalistisk, politik.

Det är så orättvist!

Men Moderaternas värsta förljugenhet består inte av att de låtsas stå för kapitalismen utan att göra det. Deras värsta bedrägeri består av att det gör falskt anspråk på att besitta dygden integritet. De brukar påskina att de är pålitliga borgare, som står fast vid sina principer, som har ”ryggrad” och ”resning” och allt det där. Men så snart som en opinionsundersökning antyder att de kan vinna röster genom att röra sig ”åt vänster” - då skyndar de sig att göra just de det. Moderaterna har satt i system att försöka vinna socialdemokratiska röster genom att föra en socialdemokratisk politik. Nuförtiden rustar de t.o.m. ner försvaret. Var har Reinfeldt lyckats gömma undan de där ”mörka högermännen” som sossarna älskar att skrämma upp väljarna med?

Vad skall man göra, om man är anhängare av kapitalismen?

Skall man resonera att Moderaterna är ett mindre ont än sossarna, och sedan rösta på detta ”minsta ont”. Nej, resonera så här istället – ”Om man har att välja mellan två skurkar/bedragare - då ska man rösta på den skurk/bedragare som står närmast socialismen.” Om sossarna själva sitter vid makten när deras politik förstör Sverige, då kommer det i alla fall att bli svårare än annars för socialisterna att skylla eländet på kapitalismen. Och då kommer vi objektivister (objektivismen är en pro-kapitalistisk filosofi) att ha större möjligheter än annars att bilda opinion för kapitalismen. Jag lade min röst på Socialdemokraterna i senaste valet, eftersom jag är anhängare av kapitalismen, och jag kommer nog att göra det igen i nästa val också!

Vad som helst för att sätta käppar i hjulet för Moderaternas bedrägeri!

No comments:

Post a Comment