Another great site

Om du gillar min blogg, då kommer du antagligen att gilla den här sajten - http://www.aynrand.org/ .Om du tycker att mina åsikter är tankeväckande, och undrar var du kan djupare utforska dem rekommenderar jag att du läser Ayn Rands idéroman, Och världen skälvde. Du kan köpa denna roman här - http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9175665565 .

Kolla min ezine - www.radikalen.se .

Wednesday, January 14, 2009

Varför skäller dom på Israel?

Varför protesterar så många vänstermänniskor mot de israeliska soldaternas dödande av palestinska civila i det nu pågående kriget? Beror det på att de vill de arabiska och muslimska palestinierna väl?Eller beror det istället på att de vill israelerna illa?

Det kan inte rimligen bero på det förra alternativet. Vänstermänniskorna protesterar nämligen inte nämnvärt mot allt dödande av araber och muslimer som regimerna i resten av Mellanöstern och i Afrika hela tiden utför. Hur ofta protesterar vänstermänniskorna högljutt när regimerna i exempelvis Sudan, Iran, Saudiarabien, Jordanien, Egypten eller Pakistan mördar sina egna oskyldiga arabiska och/eller muslimska kvinnor eller barn? Och hur ofta protesterar vänstermänniskorna när islamistiska självmordsbombare i Irak eller Afghanistan spränger "de egna", d.v.s. andra muslimer, i luften? Nej - orsaken till att vänstermänniskornas protester mot de israeliska soldaternas dödande av palestinier är uppenbarligen att vänstermänniskorna vill israelerna illa - inte att de vill palestinierna väl.

Och vad finns det för skäl att vilja israelerna illa? Det är ju inte deras fel att palestinierna dödas! Hamas använder sina egna oskyldiga kvinnor och barn som mänskliga sköldar. De avfyrar t.ex. raketer mot civila israeliska mål från palestinska skolgårdar. Varför gör de det? Därför att de, Hamas-terroristerna, själva vill att israelerna ska döda de palestinska civila när de, israelerna, försvarar sig!

Hamas-terroristerna vet nämligen att de kommer att vinna opinionspoäng i USA och Europa när deras egna kvinnor och barn dödas i striderna som de själva tvingar fram genom att mörda israeliska kvinnor och barn.

Nej, på samma sätt som socialisternas kärlek till sin destruktiva socialism berodde på att socialisterna ville de rika illa och inte på att de ville arbetarna väl - beror socialisternas stöd till den mordiska palestinska terrorismen på att vänstermänniskorna vill israelerna illa - inte på att de vill palestinierna väl.

Vi som är vänner av anständighet och civilisation stödjer däremot Israel.

No comments:

Post a Comment