Another great site

Om du gillar min blogg, då kommer du antagligen att gilla den här sajten - http://www.aynrand.org/ .Om du tycker att mina åsikter är tankeväckande, och undrar var du kan djupare utforska dem rekommenderar jag att du läser Ayn Rands idéroman, Och världen skälvde. Du kan köpa denna roman här - http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9175665565 .

Kolla min ezine - www.radikalen.se .

Thursday, January 22, 2009

Kristna hycklare

Den 20 augusti, år 2006, publicerade Svenska Dagbladet (SvD) en intervju med Göran Hägglund, partiledare för Kristdemokraterna.

Apropå abortfrågan sade Hägglund - "En abort innebär att ett liv släcks". Kristdemokraterna anser alltså att aborter som sådana är mord.

Samtidigt står det i KD´s principprogram - "Lösningen på detta dilemma är emellertid inte ett förbud" Men vad kan det vara för dilemma i frågan att förbjuda mord? Det är väl inte så svårt att lagstifta mot mord?
Vad KDs "dilemma" i denna fråga egentligen består av är uppenbart. KD skulle inte ha en chans att ingå i en borgerlig regering om de insisterade på att abort skulle förbjudas. De övriga tre borgerliga partierna skulle nämligen aldrig gå med på att förbjuda abort.

Så Kristdemokraterna är villiga att tolerara något som de själva anser är mord! När detta är nödvändigt för att skaffa dem själva politisk makt. Snacka om hyckleri och cynism!

KD är det mest moraliskt korrupta riksdagspartiet i Sverige idag. Inte ens Moderaterna driver det politiska taktiserandet lika långt som KD gör. Och inte ens hos kommunisterna i Vänsterpartiet är ondskan så långtgående att de i rena rama taktiska syften tolerar något som de själva anser utgör mord.

Nej, vi måste alla hjälpas åt att se till att KD hamnar under fyrpartispärren i det kommande valet! Hur du än röstar i valet så rösta på ett annat parti än KD. Eller rösta blankt.

1 comment:

  1. Helst vill man ju se alla sossepartierna under fyraprocentsprärren. Vi har ju bara socialism eller mildare socialism att välja på i dagsläget. Själv tror jag det beror på lathet. Svenska folket vill att politiker tar hand om problem så dom själva slipper bry sig om politik. När det väl kommer till kritan dock, så är det mest klagomål svenska folket har att komma med när det gäller sittande regeringar. Att folk inte inser att staten inte kan leka superhjälte i ALLA frågor som berörs. En hederlig nattväktarstat med fokus på människans rätt och eget ansvar skulle se så förbannat mycket bättre ut.

    ReplyDelete